Fiskbensparkett som håller i generationer!

SVETRA AB —


Vi levererar fiskbensparkett i olika material och dimensioner. Vår ambition är att alltid svara snabbt med pris på material samt läggning av själva fiskbensparketten.
Ta kontakt med oss så hjälper vi dig.


I arbetet ingår slipning samt behandling av golvet. Du kan som kund även endast köpa golvet utav oss. Du når oss enklast genom att fylla i formuläret på denna sida lite längre ner, alternativt ringa till oss och beskriva vad du efterfrågar på 0414 - 126 30 så försöker vi hjälpa dig.

Vi har redan fiskbenskgolv hemma men vill lägga in i resterande rum, kan ni hjälpa oss med det?
Absolut, det är rätt vanligt att kunder hör av sig med detta önskemål. Vi lägger då först in ny fiskbensparkett i de rum där det inte finns och efteråt så slipar vi ner alla golv samtidigt och behandlar det med valfri hårdvaxolja. På så vis får man högst möjliga likhet mellan gamla och nya golvet. Under bildgalleri hittar ni lite olika val av behandlingar.Fyll i vårt formulär nedan och få ett prisförslag av oss inom kort!  01 —

  Pris på fiskbensparkett?


  Priset för fiskbensparketten och läggning beror på vilket material samt behandling man önskar. Det finns en uppsjö av olika val man kan göra. Smidigast är om du ringer alternativt fyller i formuläret på kontakt-sidan så återkommer vi inom kort med pris på det hela. Vi försöker vara snabba med att återkoppla till dig.
  02 —

  Vem lägger fiskbensparketten?


  Vi samarbetar med flera hantverkare och kan även hjälpa dig att hitta lämplig golvläggare, här har vi ett långt och gott samarbete med flera hantverkare som lagt vår fiskbensparkett i många år. Allt detta för att det ska vara smidigt och enkelt för dig att få snygga golv. Självklart kan du köpa endast materialet av oss, och lägga det själv. Det som passar dig som kund bäst.


  03 —

  Material


  Vårt material kommer enbart från Europa, vår stavparkett är bland de bästa du kan hitta. Golven är massiva och består av rent trä vilket skapar en sund miljö och minimerar risken för bl.a. allergier. Stavparketten kan stå sig i generationer och har en förmåga att bli finare och finare med tiden. Självklart kan du slipa stavparketten flera gånger för att få fram känslan av ett nytt golv. Ett traditioellt val som står sig i generationer. Du hittar fler bilder på vår parkett under bildgalleri. Vi försöker lägga upp bilder återkommande på olika projekt vi gör, allt för att du som kund ska kunna se lite olika alternativ och vad som kan passa dig bäst när det kommer till valet av nya golv.


  Gå till referenser

   

  VANLIGA FRÅGOR - FAQ

  Vad kostar det att lägga fiskbensparkett?
  Priset varierar beroende på själva materialet och antalet kvadratmeter. Maila oss så återkommer vi inom kort. Kostnad för material och arbete.
  Har redan fiskbensparkett men vill lägga i andra rum, är det möjligt?
  Ja, det är ett rätt vanligt önskemål från kunderna. Vi lägger in det nya och sedan slipar golvet och behandlar därefter.
  Kan jag bara köpa materialet utav er?
  Det funkar alldeles utmärkt.
  Har material redan, kan ni hjälpa mig med arbetet?
  Det kan vi göra, vi har ett nära samarbete med flera hantverkare.
  Säljer ni klickgolv?
  Nej.