Välj en stavparkett och se den bli vackrare med åren!


En stavparkett kan hålla i generationer. Vid tillfälle kan en slipning och behandling vara nödvändig. Vanligt att stavparketten läggs i fiskbensmönster, en fiskbensparkett. Stavparkett är ett robust och traditionellt val som åter är väldigt populärt och ligger i tiden. Miljövänliga och allergifria golv för hemmet. Inköpspriset tenderar att vara dyrare än vanliga parkettgolv och laminat av naturliga skäl. Men tittar man i det längre perspektivet så kan detta golv bli en mycket bättre investering. Både billigare, finare och mer hållbart.

Hur läggs stavparkett?


Stavparketten limmas mot underlaget, vad gäller form på läggning är valet fritt. Det finns en uppsjö av olika varianter att lägga stavparketten på, det mest vanliga är fiskbensmönster, men de hantverkare vi samarbetar med kan även lösa andra önskemål. Här kan du se lite olika varianter, Google bildsök –> Stavparkett mönster
Stavparketten levereras obehandlad, där våra hantverkare behandlar parketten när när det är färdiglagt. Skulle du vilja se några exempel på några stavar så kan vi självklart lösa det.